TULOSSA We Will Rock You ikivihreillä rock-kappaleilla 5.6.2021

UNOHTUMATON ILOTULITUS IKIVIHREILLÄ ROCK-KAPPALEILLA, PÄÄOSASSA SAARA AALTO

Kansainvälistä menestystä niittänyt hittimusikaali We Will Rock You nyt suomeksi. Tule kokemaan unohtumaton elämys täynnä upeaa live-musiikkia, huikeita esiintyjiä ja unohtumattomia rock kappaleita! Rooleissa näet muun muassa Laura Voutilaisen sekä Saara Aallon! Musikaali rakentuu Queenin suosituimpien kappaleiden ja sanoitusten ympärille. We Will Rock You sijoittuu tyrannin hallitsemaan tulevaisuuteen.

Lisätietoja tulossa!

_______________________________________________________________________________________________

We Will Rock You -musikaali
Musikaali kietoutuu Queenin suosituimpien kappaleiden ja sanoitusten ympärille. We Will Rock You sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maapalloa hallitsee tyranni. Yksinvaltias on kieltänyt live musiikin esittämisen ja rock-musiikki on kadonnut kokonaan. Niin kutsuttu GaGa-sukupolvi kuuntelee samaa musiikkia, katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee samalla tavalla.

Joukossa on kuitenkin muutamia, jotka eivät halua sulautua massaan. Valtavirtaa vastaan uiva parivaljakko, Galileo ja Scaramouche, taistelee vapaan ajattelun, muodin ja erityisesti musiikin puolesta. Rock-musiikin henkiin herättämistä ei voi estää, kun historian havinasta löytyy Queenin kitaristin Brian Mayn kitara. Musikaalissa kuullaan Queenin suosituimpia kappaleita, kuten I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now ja Another One Bites the Dust.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Tulossa

Sisältää
Tulossa

Ilmoittaudu
Viimeistään tulossa, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 15 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Helsinkiä seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Helsinkiä pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme