Shakespearen Hamlet rock-musikaalina Tampereella 20.2.2021

HAMLET NYT MUSIKAALINA ENSI KERTAA SUOMESSA

Tulossa on visuaalisesti ja musiikillisesti taidokas tuotanto täynnä vaativan herkullisia rooleja. Tampereen Työväenteatterissa on tekijöinä unelmatiimi ja näyttämöllä musikaalinäyttelijöiden ykkösmiehitys!

Hamletin tarina on kestänyt aikaa, kenties koska se ei tarjoa vastauksia vaan pakottaa kysymään kysymyksiä, jotka eivät vanhene. Tarina kertoo isänsä haamun riivaamasta nuoresta miehestä, mutta yhtä lailla se kertoo siviiliuhreista, joiden kohtaloksi tulee olla väärässä paikassa väärään aikaan.

Matkapäivä, lauantai 20.2.
Lähdemme matkaan Vaasasta klo 7:40. Seinäjoelta matkustajien haku noin klo 9:00. Matkalla kohti Tamperetta pidämme tunnin tauon kauppakeskus Kompissa, Ikaalisissa. Kompista löydät esimerkiksi Reiman ja Nanson liikkeet, naisten vaatelikke Armarion, Tokmannin, Hesburgerin ja Subwayn.

Saavumme Tampereelle noin klo 12:30. Rock-musikaali Hamlet alkaa Tampereen Työväenteatterissa klo 13:00 ja kestää noin 3 tuntia ja 15 minuuttia (sisältäen väliajan).

Paluulähtö kohti Pohjanmaata alkaa näytöksen jälkeen, noin klo 16:15. Pidämme paluumatkalla tunnin tauon Cafe Sammissa klo 17:15-18:15. Cafe Sammi sijaitsee luonnonkauniissa järvenrantamaisemassa Valtatien varressa Ikaalisissa. Löydät sieltä mm. sisustus- ja lahjatavarat, X Meal -hampurilaiset ja kahvilatuotteet.

Seinäjoelle saavumme noin klo 19:45 ja Vaasaan 21:05.

Rock-musikaali Hamlet
Hamlet palaa kotiin isänsä hautajaisiin, joista bileet jatkuvat äidin häillä. Äidin uusi mies on Hamletin isän pikkuveli, lähes Hamletin ikätoveri. Kaiken takana on mahdollinen murha. Tarina kertoo isänsä haamun riivaamasta nuoresta miehestä, mutta yhtä lailla se kertoo siviiliuhreista, niistä sivullisista, joiden kohtaloksi tulee olla väärässä paikassa väärään aikaan. Miten korjata vääryys? Mikä on ehdottomuuden hinta?

Nimiroolissa nähdään Saska Pulkkinen, joka on vakuuttanut muun muassa musikaaleissa Tytöt 1918 ja Poikabändi. Muissa rooleissa muun muassa Ofeliana Inke Koskinen (Näty) sekä Petra Karjalainen, Jari Ahola, Jussi-Pekka Parviainen, Pentti Helin, Petrus Kähkönen, Petra Ahola, Suvi-Sini Peltola ja Auvo Vihro.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 125€ / hlö

Sisältää
Kuljetukset sekä Tapio Lae Oy:n oman linja-auton koko matkan ajaksi, teatterilipun Tampereen Työväenteatterin Hamlet-esitykseen klo 13:00

Ilmoittaudu
Viimeistään 15.1.2021 tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Tamperetta seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Tamperetta pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme