TULOSSA Matka Eduskuntaan 2021

PAULA RISIKKO KUTSUU SINUT EDUSKUNTAAN!

Lähde tutustumaan Eduskuntaan kansanedustaja Paula Risikon vieraana! Eduskunnassa vierailemme täysistunnossa, jonka jälkeen kahvittelemme Paula Risikon kanssa. Ennen vierailua lounastamme Tuusulassa, Lottamuseon kanttiinissa, jossa on aikaa tutustua omakustanteisesti myös Lottamuseoon sekä Lottapuotiin.

Ylihärmässä syntynyt on Kokoomuksen kansanedustaja on toiminut jo vuodesta 2003 kansanedustajana edustaen Vaasan vaalipiiriä. Tiesitkö, että Paula on tällä hetkellä Suomen toiseksi pisimpään valtioneuvoston jäsenenä toiminut nainen?

Matkapäivä
Lähdemme matkaan kukonlaulun aikaan, klo 6:30 Vaasasta, ja ajamme Isonkyrön, Seinäjoen ja Jalasjärven kautta kohti Helsinkiä. Matkan varrella pidämme 15 minuutin tauon Parkanon Shellillä ja ruokatauon Tuusulassa, Lottamuseon kanttiinissa klo 12:00-13:45. Voit tutustua omakustanteisesti myös Lottamuseoon ja -puotiin!

Paula Risikon avustaja ottaa meidät vastaan eduskunnassa klo 15.00, ja klo 16.00 alkaen seuraamme eduskunnan täysistuntoa noin tunnin ajan. Kotimatka alkaa kahvittelun jälkeen, noin klo 18.00. Matkan varrella pysähdymme pidemmälle tauolle Ylöjärven Juustoportille (20:00-20:45). Kotona Pohjanmaalla olemme noin klo 00.00.

_______________________________________________________________________________________________

Paula Risikko
Seinäjoella asuva ja Ylihärmässä syntynyt Paula kantaa Terveystieteiden tohtorin titteliä ja vaikuttaa lukuisissa terveysalan järjestöissä. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on siis lähellä Paulan sydäntä.

Lottamuseo Tuusulassa
Lottamuseo on ammatillisesti hoidettu erikoismuseo, joka tallentaa Lottajärjestön historiaa ja tutkii naisten vapaaehtoista työtä. Museokahvila Lottakanttiini tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimasta, ystävällisestä henkilökunnasta ja nostalgisesta tunnelmasta.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 114€/hlö
Etelä-Pohjanmaan Diabetesyhdistyksen jäsenhinta 99€/hlö

Sisältää
Kuljetukset hyvätasoisilla Tapio Lae Oy:n linja-autoilla, keitto- tai lautaslounas Tuusulan Lottamuseon kanttiinissa (perinteinen kotiruoka) sekä vierailu eduskunnassa

Ilmoittaudu
Viimeistään 14.3.2021 tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!
Ilmoitathan samalla myös otatko keitto- vai lautaslounaan sekä mahdolliset ruoka-allergiasi!

Huom!
Hinta edellyttää 15 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Helsinkiä seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Helsinkiä pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme