Tule mukaan testiryhmään: Luontaiskylpylä järvimaisemissa 2.-4.10.

Rentouttava miniloma Lempäälässä!

Luonnonkauniilla paikalla Kirkkolahden rannalla sijaitseva Lempäälän Luontaiskylpylä tarjoaa erilaisen vaihtoehdon edenien ja serenoiden vesihulinoiden rinnalle. Kylpylän vesihoidoissa pääpaino on rentoutumisella.

Majoitu perinteikkäässä miljöössä ja luontaiskylpylässä Lempäälän keskustassa. Lempäälän luontaiskylpylä on pitkät perinteet omaava lepokoti ja kylpylä, jossa saa keskieurooppalaisiin esikuviin perustuvia Uoti-järjestelmän vesihoitoja.

Perjantai
Ensimmäisenä matkapäivänä lähdemme Pohjanmaalta matkaan Vaasasta klo 6:40. Matkalla pidämme lakisääteisen tauon Kauppakeskus Kompissa, josta löytyy muun muassa Nanson ja Reiman myymälät.

Saavumme Lempäälän Luontaiskylpylään noin klo 11:30. Kirjaudumme sisään ja saamme heti klo 12:00 lounaan seisovasta pöydästä. Illalla meille tarjoillaan päivällinen klo 18:00. Jo perjantaina saatte yhden matkapakettiin kuuluvan kylpylähoidon (joko käärehoito tai höyryhoito).

Lauantai
Aamiainen tarjoillaan klo 7:30 alkaen. Päivän aikana meidät kuljetetaan Kuokkalan museoraitille, jossa ensimmäiset museot avattiin vuonna 1981 ja nykyään museoita on 7. Museoraitin erikoisuus on se, että kauppamuseo sijaitsee entisessä kyläkaupassa ja pajamuseo on aidossa pajassa. Päivään kuuluu yksi hoito. Lounaan saamme klo 12:00. Illalla meille tarjoillaan päivällinen klo 18:00.

Sunnuntai
Aamiainen tarjoillaan klo 7:30 alkaen. Päivään kuuluu kylpyhoito. Sunnuntaina meille tarjoillaan vielä lounas klo 12:00, jonka jälkeen on hieman vapaata aikaa ennen kotiinlähtöä.

Voit vaikka käydä kävelyllä ihan vieressä (55m) sijaitsevassa Antiikkikahvila ja teehuone Siirissä. 1800-luvun lopulla rakennettuun huvilassa on vanhan ajan tuntua. Katosta roikkuu kristallikruunu, huonekalut huokuvat antiikkia ja puinen lattia narisee. Samalla voit nauttia Kirkkojärven maisemista, sillä sekä kahvila että kylpylä ovat sen rannalla.

Kotiin lähdemme klo 16:00. Matkalla pidämme lakisääteisen tauon Parkanon Shellillä. Seinäjoelle saavumme noin klo 19:30 ja Vaasaan klo 20:50.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 445€/hlö/2hh

Sisältää
Kuljetukset menopaluu Tapio Lae Oy:n linja-autolla, majoituksen 2 hengen huoneissa Lempäälän Luontaiskylpylässä, täyshoito (ruoat seisovasta pöydästä; aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä 3 kylpylähoitoa (käärehoito x 1, kylpyhoito x 1 ja höyryhoito x 1), kuljetus ja opastus museoraitilla.

Ilmoittaudu
Viimeistään 31.8.2020, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 15 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Lempäälää seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Lempäälää pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme