Lempäälän Luontaiskylpylä järvimaisemissa 22.-26.3.2021

HISTORIAN HAVINAA & VESIHOITOJA

Luonnonkauniilla paikalla Kirkkolahden rannalla sijaitseva Lempäälän Luontaiskylpylä tarjoaa erilaisen vaihtoehdon edenien ja serenoiden vesihulinoiden rinnalle. Kylpylän vesihoidoissa pääpaino on rentoutumisella.

Majoitu perinteikkäässä miljöössä ja luontaiskylpylässä Lempäälän keskustassa. Lempäälän luontaiskylpylä on pitkät perinteet omaava lepokoti ja kylpylä, jossa saa keskieurooppalaisiin esikuviin perustuvia Uoti-järjestelmän vesihoitoja.

Maanantai 22.3
Ensimmäisenä matkapäivänä lähdemme Pohjanmaalta matkaan Vaasasta klo 6:40. Matkalla pidämme lakisääteisen tauon Kauppakeskus Kompissa.

Saavumme Lempäälän Luontaiskylpylään noin klo 11:30. Kirjaudumme sisään ja saamme heti klo 12:00 lounaan seisovasta pöydästä. Illalla meille tarjoillaan päivällinen klo 18:00. Jo perjantaina saatte yhden matkapakettiin kuuluvan kylpylähoidon!

Tiistai-Torstai 23.-25.3
Aamiainen tarjoillaan joka päivä klo 8:00. Päiviin kuuluu yksi kylpylähoito. Lounas tarjoillaan klo 12:00 ja iltaisin päivällinen klo 18:00.

Perjantai 26.3
Aamiainen tarjoillaan klo 8:00. Päivään kuuluu yksi kylpylähoito vielä ennen kotiinlähtöä. sekä lounas klo 12:00. Kotiin lähdemme klo 13:00. Matkalla pysähdymme Parkanon Shellillä. Vaasassa olemme noin 17:50.

_______________________________________________________________________________________________

Nähtävää ja koettavaa Lempäälässä
Antiikkikahvila ja teehuone Siiri (55m), on 1800-luvulla rakennettu huvila. Katosta roikkuu kristallikruunu, huonekalut huokuvat antiikkia ja nariseva lattia.

Lähellä (800m) sijaitsee Pyhän Birgitan kirkko, joka on rakennettu 1500-luvulla!

Kuokkalan Museoraitti ei ole myöskään kaukana (2km). Ensimmäiset museot avattiin vuonna 1981, nykyään museoita on 7. Museoraitin erikoisuus on se, että kauppamuseo sijaitsee entisessä kyläkaupassa ja pajamuseo on aidossa pajassa.

Luontaiskylpylä sijaitsee Kirkkolahden rannassa, joten kauniit järvimaisemat ovat lähelläsi heti oven avattuasi!

5 päivän virkistyspakettiin kuuluvat kylpylähoidot

Käärehoito (autuuspaketti)  alkaa pää-hartiahieronnalla, joka tehdään kylmän pellavapyyhkeen läpi. Sitten istutaan lämpimään ammeeseen ja jalkoihin laitetaan vilpoiset pellavakääreet. Jonkin ajan kuluttua ammevesi viilennetään ja kääreet kuumennetaan. Viilennysvaiheessa vartaloa hierotaan karhealla liinalla. Sen jälkeen mennään saunaan. Saunoessa jalkoja ja käsiä valellaan kylmällä vedellä, kunnes vesi alkaa tuntua lämpimältä. Lopuksi on vuorossa se ”autuus” eli vilpoiset pellavakääreet kiedotaan päähän, vartalolle ja jalkoihin, päälle villakääreet ja lopuksi kiedotaan kokonaan villahuopiin. Hoito kestää kaikkiaan 1-1,5 tuntia ja sen vaikutus on rentouttava ja virkistävä.

Höyryhoito alkaa jalkojen vaihtokylvyllä ja käsien ”säikkyhoidolla” eli kylmällä valelulla pellavapyyhkeen avulla, sen jälkeen mennään höyryhuoneeseen. Hoidon päätteeksi laitetaan vilpoiset pellavakääreet päähän, hartioihin ja vartalolle, päälle villakääreet ja lopuksi kiedotaan kokonaan villahuopiin. Hoidolla on puhdistava vaikutus erityisesti hengitysteille ja iholle.

Kylpyhoito alkaa jalkojen vaihtokylvyllä, sitten istutaan lämpimään ammeeseen ja jalkoihin laitetaan vilpoiset pellavakääreet. Jonkin ajan kuluttua ammevesi viilennetään ja kääreet kuumennetaan. Viilennysvaiheessa vartaloa hierotaan karhealla liinalla. Tämä hoito rentouttaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Hoidon kesto on 30–40 minuuttia.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
567€/hlö/2hh

Sisältää
Kuljetukset vienti ja haku, majoituksen 2 hengen huoneissa Lempäälän Luontaiskylpylässä, täyshoito (ruoat seisovasta pöydästä; aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä 5 kylpylähoitoa (autuuspaketti x 2, kylpyhoito x 2 ja höyryhoito x 1).

Ilmoittaudu
Viimeistään 15.2.2021, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 15 lähtijää, matkalle otetaan mukaan maksimissaan 20 matkustajaa.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Lempäälää seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Lempäälää pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme