Kolme upeaa tapahtumaa Jyväskylässä 28.8.2021

IHASTU, NÄE & KOE KÄDENTAITOJA MONESSA MUODOSSA

Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiö vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta! Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille, samalla lipulla! Matkalla pääsemme vierailulle Keuruun vanhaan pappilaan, jossa meille tarjoillaan kahvit sekä suolaista ja makeaa!

Matkapäivä
Matkamme aloitamme Vaasasta klo 7:10. Matkalla pysähdymme Keuruulla Vanhassa pappilassa, jossa saamme kahvit suolaisen ja makean kera sekä pääsemme tutustumaan tiloihin ja saamme tehdä ostoksia pikkuputiikki Tiltaltti Shopissa!

Saavumme Jyväskylän Paviljonkiin noin klo 12:30. Matkanjohtaja käy hakemassa ryhmäliput ja jakaa ne matkustajille. Tämän jälkeen voit viettää koko päivän itsenäisesti tutustuen jopa kolmeen eri messutapahtumaan!

Lähdemme takaisin kotia kohden noin klo 17:00, kun messut ovat ohi. Matkalla pysähdymme Ähtärin ABC:llä. Vaasassa olemme takaisin noin klo 21:50.

Antiikkimessut
Lasia, posliinia, huonekaluja, koruja, hopeaa, kirjoja, postikortteja, leluja, kotimaista ja ulkomaista taidetta ja paljon muuta. Mukana on kauppiaita eri puolilta Suomea. Messuilla on luvassa myös antiikin arviointia molempina päivinä.

Hyvinvointimessut

Jyväskylän Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Messuilla kohtaavat hyvinvoinnista kiinnostuneet messukävijät ja alan yritykset, Hemmottele itseäsi – lähde ihastuttaville Hyvinvointimessuille.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 87€ / hlö

Sisältää
Kuljetukset sekä Tapio Lae Oy:n oman linja-auton koko matkan ajaksi, kolme tapahtumaa yhdellä lipulla eli ryhmälippu Jyväskylän messuille, vierailu ja herkuttelu Keuruun Vanhassa Pappilassa, kivinavetassa (kahvia ja teetä, savuporo-leipäjuustopiirakkaa karpaloilla, porkkanaleivoksia, Markkulan marjatilan mehua ja vettä)

Ilmoittaudu
Viimeistään 28.7.2021 tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Jyväskylää seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki
Matkan varrelta kohti Jyväskylää pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme