Koe Lapin kaunis ruska 9.-12.9.2021

Tervetuloa Nellimiin & Inariin ruskaretkelle

Matkaan lähdemme varhain torstaiaamuna Pohjanmaalta kohti Lapin värikylläistä ruskaa. Inarin Nellimin kylä sijaitsee aivan Inarijärven sekä Vätsärin ja Tsarmitunturin erämaiden kainalossa, joten hotelliltamme on loistavat mahdollisuudet niin patikoimiseen kuin kalastukseenkin. Lapin lumoava luonto on heti ulko-oven takana!

Viikonlopun aikana koemme opastetun kierroksen bussillamme Nellimissä ja teemme retken Inariin. Tuolloin tutustumme Lappiin ja saamelaisuuteen. Ei saa myöskään unohtaa lapinmuistojen shoppailua!

Torstai 9.9.
Lähdemme matkaan aikaisin aamulla Pohjanmaalta kohti Lapin ruskaa. Runsaan buffetaamiaisen nautimme Kalajoella, Tapion tuvalla ja lounaan saamme Rovaniemellä, Arctic Snowhotellissa.
Saavumme Inariin noin klo 18:00. Majoitumme hotelli Nellimiin. Loppuillan saa viettää saunoen Pohjanmaan pölyt pois ja rentoutuen hotellissa. Päivällisbuffet tarjoillaan myös hotellissa.

Perjantai 10.9.
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme bussillamme opastetulle kierrokselle Nellimissä. Retkellä käymme muun muassa Nellimin uittorännillä ja kuulemme Inarin lähes satavuotisesta savottahistoriasta. Pysähdymme myös Pyhän Trifon Petsamolaiselle ortodoksiselle kirkolle. Ihailemme myös Venäjälle avautuvaa jokimaisemaa Paatsjoen rajasillalta. Raja on vain kilometrin päässä sillasta.

Loppupäivä on vapaata aikaa, jolloin saa ja kannattaa nauttia ympäröivästä luonnosta! Hotellissa tarjoillaan illemmalla päivällisbuffet.

Lauantai 11.9.
Hotelliaamiaisen jälkeen teemme päiväretken Inariin, jossa saa omatoimisesti viettää aikaa Inariin tutustuen. Hotellissa tarjoillaan illemmalla päivällisbuffet.

Sunnuntai 12.9.

Hotelliaamiaisen nautittuamme sanomme hyvästit Lapille ja suuntaamme kohti Pohjanmaan lakeuksia. Matkalla pysähdymme tekemään vielä viimeiset ostokset. Matka kotiin voi alkaa sopivilla tauoilla höystettynä.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 533€/hlö/2hh

Sisältää
Kuljetukset sekä Tapio Lae Oy:n oman linja-auton koko matkan ajaksi, aamiaisbuffetin 9.9. Kalajoella Tapion Tuvalla, lounaan 9.9. Rovaniemellä, Arctic SnowHotellissa ja aamiaismajoituksen sekä päivällisbuffetin Nellim Wilderness Hotellissa 2hh ja opastettu kierros Nellimissä sekä retki Inariin.

Ilmoittaudu
Viimeistään 29.7.2021 tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Inaria seuraavasti: Seinäjoki – Ylistaro – Isokyrö – Tervajoki – Laihia – Vaasa – Kalajoki – Rovaniemi
Matkan varrelta kohti Inaria pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme