Savonlinnan oopperajuhlat 13.-14.7.

Nautinnollinen kesämatka Savonlinnaan!

Mitä ooppera on? Sitä, että sopraano laulaa ja yleisö nielee kyyneleitä? Sitäkin, mutta myös tarttuvia sävelmiä, valssin pyörteitä ja loputtomia kommelluksia. Kesällä 2019 Olavinlinnassa on lupa nauraa, sillä tarjolla on koomista oopperaa ja operettia. Savonlinna ja oopperajuhlat tarjoavat elämyksiä kaipaavalle matkailijalle jälleen kaikkea mitä kesältä voi toivoa. Keskiaikaisen kivilinnan akustiikassa koettu esitys ja Saimaan kiehtova luonto tekevät Savonlinnan Oopperajuhlista ainutlaatuisen matkakohteen koko maailmassa. Tervetuloa nauttimaan oopperasta ja Suomen kesästä!

Oopperajuhlien uutuus
Oopperajuhlien uutuus on Rossinin Sevillan parturi, tilannekomiikan vauhtimylly, jonka käänteistä K Rossinin kekseliäs ja hauska musiikki synnyttää oopperassa harvinaista tilannekomiikkaa, joka inspiroi ohjaaja Kari Heiskasta vauhdikkaaseen esitykseen. ”Siinä on yllätyksiä ja toiminnallisuutta, se on kaikin puolin värikäs farssi”, luonnehtii hän Sevillan parturia. Juonihan on koomisissa oopperoissa aina sama: ensin asiat sotketaan, sitten ratkaistaan. Lopussa kaikki ovat onnellisia, varsinkin sopraano ja tenori, koska he saavat toisensa ilman, että kukaan kuolee.

Esityskieli italia.
Tekstitys suomeksi ja englanniksi.
Esityksen kokonaiskesto n. 3 tuntia. Yksi väliaika.

13.7.2019
Ajo Pohjanmaalta erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan Savonlinnaan. Oravissa käydään majoittumassa valittuihin huoneistotyyppeihin. Majoitus Oravissa, Saimaan rannalla, Oravi Apartments – huoneistohotellissa valitussa huonetyypissä. Oravi on luontomatkailukohde keskellä Saimaata, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä, noin 40 km päässä Savonlinnasta. Olavinlinnan ympäristöön lähdetään tutustumaan hyvissä ajoin ennen oopperan. Sevillan parturi, alkua klo 19.00. Istumapaikat A-katsomossa, hyvällä sijainnilla, keltaisella rivillä, suoraan näyttämöltä. Oopperan jälkeen sovitaan aika, jolloin lähdetään takaisin Oraviin yöksi.

14.7.2019
Aamiainen Oravin huoneistohotellin läheisyydessä olevassa ravintolassa, Aamiaisen jälkeen lähdetään kotimatkalle. Kotimatkan aikana pidetään tarvittavat tauot.

_________________________

Hinta

Alk. 290€/hlö/4hh (sisältää bussikuljetukset hyvätasoisilla Tapio Lae Oy:n turistibusseilla, majoitus Oravi-huoneistohotellissa valitussa huonetyypissä aamiaisineen ja A-katsomon (keltaiset) liput hyviltä paikoilta.)

Lisähintaan
2hh 310e/hlö
1hh 365e/hlö

Ilmoittaudu viimeistään 24.5.2019, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Hinta edellyttää 25 lähtijää.

Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

______________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Savonlinnaa seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Ähtäri – Jyväskylä Matkan varrelta kohti Savonlinnaa pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme