Savon suuri salaisuus, Järvisydämen kylpylä 5.-7.3.2021

KESKIAIKAISTA TUNNELMAA & RENTOUTUMISTA

Rantasalmen Järvisydän on tehty rentoutumiseen, ei äänekkääseen loiskutteluun. Kylpylän sisätilat uppotukkeineen ovat Suomessa ainutlaatuiset – Kylpylä on louhittu kallion sisään! Hotel & Spa Resort Järvisydän on keskiaikaista tunnelmaa, lähiruokaa, savolaista elämänasennetta ja pitkäikäisiä elämyksiä Rantasalmella Saimaan syleilyssä.

Tervetuloa viettämään erilainen, mutta rentouttava kylpyläloma Saimaan rannalla Hotel & Spa Resort Järvisydämessä! Lisää kylpyläpakettiisi vielä hoitoja Day Spasta, hyvinvointitunti jos toinen, sauno savolaisittain ja ihastu Saimaan luontoon!

Perjantai 5.3.
Lähdemme matkaan Pohjanmaalta klo 8:10. Matkan varrella pysähdymme omakustanteisesti lounaalle Petäjäveden Kyläseppään. Hotel & Spa Resort Järvisydämeen saavumme noin klo 15:00. Matkan hintaan kuuluu 2 hengen huone Rinnehuviloissa, joissa on viisi 2 hengen huonetta per huvila. Voit valita myös lisähintaan erikoisemman majoituksen, kuten maisemasviitin lasikatolla! Illallinen, kolmen ruokalajin Tulimenu, tarjoillaan klo 18:00. Lotja-puari ja karaoke on auki klo 01:30 saakka.

Lauantai 6.3.
Päivä alkaa maittavalla aamiaisella Ravintola Piikatytössä klo 8:00-10:00. Päivän voi viettää haluamallaan tavalla rentoutuen kylpylässä (matkan hintaan kuuluu lauantaina pääsy kylpylään (kertakäynti), huom! Kylpyläalue on K18 klo 18:00 jälkeen), Day Span hoidoissa, hyvinvointitunneilla, ohjatusti eFatbike- tai patikkaretkellä Porosalmen maastoissa. Myös itsenäisesti voi tutustua kauniisiin savolaismaisemiin! Lounas tarjoillaan ravintola Piikatytössä klo 12:00-16:00, sisältäen alkupalapöydän, pääruoat sekä jälkiruoan. Illalla voi jälleen nauttia klo 18:00 Tulimenu-illallisen.

Sunnuntai 7.3.
Päivä alkaa maittavalla aamiaisella Ravintola Piikatytössä klo 8:00-10:00. Luovutamme huoneet klo 12:00 ja lähdemme kotia kohden. Lounaan pidämme matkan varrella omakustanteisesti Vaajakosken ABC:llä. Seinäjoelle saavumme noin klo 17:30 ja Vaasaan noin klo 18:50.

_______________________________________________________________________________________________

Hotel & Spa Resort Järvisydän
Järvisydämessä rakennukset on rakennettu vanhoista hirsistä ja luonnonkivistä, ja ateriat tarjoillaan päreiltä, saviastioista ja tiriseviltä rautapannuilta avotulella, kynttilöiden loimulla ja hurtilla savolaisella huumorilla höystettynä. Nauti paikallisista herkuista Ravintola Piikatytössä, Savon suurimmassa Wiinikellarissa tai Lotjabaarissa sekä rentoudu Järvikylpylässä tai Linnansaaren kansallispuistossa.

Majoituserikoisuudet
• Sviitti 4 hlö (sis. minikeittiö, makuuhuone, alkovi, poreamme, suihku, 2 wc:tä ja parveke) +43€/hlö
• Maisemasviitti 2 hlö (sis. parivuoteellinen makuuhuone, lasikatto, minikeittiö, suihku, wc) +70€/hlö

Aktiivisuutta kylpylälomaan
• eFatbike-retki Porosalmen maastoissa (2h) 53€/hlö
• Patikkaretki erätulille (2h) 43€/hlö
• Hyvinvointitunti (Hotjooga, Hathajooga, Fasciamethod 43€/hlö

Varaa etukäteen maittavat ruokailut
• Tulimenu-illalliset klo 18:00 16.-17.10. 44,90€/hlö/ilta
• Piikatytön lounas klo 12:00-16:00 17.10. 21,60€/hlö

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 339€/hlö

Sisältää
Kuljetukset Tapio Lae Oy:n omalla linja-autolla, majoitus Rinnehuvilassa 2 hengen huoneissa (yhdessä huvilassa viisi 2 hengen huonetta, yhdistetty olohuone, täysin varusteltu keittiö, takka, sauna- ja pesuhuonetilat sekä terassi, huoneissa omat suihkut ja wc:t) Hotel & Spa Resort Järvisydämessä, pääsyn kylpylään (kertakäynti) sen aukioloaikoina lauantaina 6.3. ja aamiaiset 6.-7.3.

Ilmoittaudu
Viimeistään 18.1.2021, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Rantasalmea seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki
Matkan varrelta kohti Rantasalmea pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme