Ostosmatka Riikaan ja Tallinnaan 10.-12.5.

Tervetuloa viettämään kolme päivää monipuolisissa Riikassa ja Tallinnassa!

Lähde tutustumaan Latvian upeaan Riikaan sekä suosittuun Viron Tallinnaan!  Ensimmäisenä päivänä ajamme Pohjanmaalta Helsinkiin, josta menemme laivalla yli Tallinnaan. Päivän aikana ajamme Tallinnasta Riikaan. Ensimmäisen yön majoitumme siistissä Tallink Hotel Rigassa. Seuraavana päivänä ajamme takaisin Tallinnaan, jossa yövymme viimeisen yön Tallink Express Hotellissa.

Latvian pääkaupunki Riika on Baltian suurin ja merkittävin kaupunki. Kaupunki on jo pitkään ollut suosittu matkakohde, mutta Suomesta sinne on alettu matkustaa enemmän vasta viime aikoina. Matkailijoita Riikaan vetävät kohtuullinen hintataso, jatkuvasti paraneva tarjonta ruokien, ostosten ja yöelämän suhteen, monenmoiset ympäri vuoden pidettävät tapahtumat ja läheinen Jürmala, joka on Baltian kuuluisin ja perinteisin ranta- ja kylpylälomapaikka. (Lähde)

Muut Riika-Tallinna-matkat vuonna 2018 29.-31.3. / 31.3.-2.4. / 10.-12.5. / 19.-21.10. / 5.-7.12. / 7.-9.12.

Hinta edellyttää 25 lähtijää!

Peruutusehdot kokonaisuudessa täältä!

Hinta Alk. 270€/hlö/2hh (sisältää kuljetuksen, majoituksen ensimmäinen yö Tallink Hotel Riga ja toinen yö Tallink Express Hotel, laivamatkat Tallink Silja Hki-Tal-Hki)

Huom! 2018-hintoja ei ole vielä vahvistettu, hinta voi muuttua.

Lisähintaan menomatkalla aamiainen sekä paluumatkalla buffetlounas laivalla, opastettu kiertoajelu Riiassa sekä yhteinen illallinen.

Ilmoittaudu viimeistään 35 vuorokautta ennen matkaa, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Reitti Vaasa – Laihia – Isokyrö -Ylistaro – Seinäjoki  (matkan varrelta pääset siis kyytiin!)

Matkat

Liity postituslistallemme