Kylpyläloma Jurmalaan 15.-19.7.

Upea hiekkaranta ja monipuoliset kylpylähoidot!

Tule viettämään rentouttava loma kauniissa Jurmalassa ja nauti kylpylähotellin antimista! Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Pohjois-Euroopan vilkkaimpia ja menevimpiä lomapaikkoja. Pitkä hienohiekkainen ranta, lukuisat harrastus- ja ajanvietemahdollisuudet, monipuoliset ravintolat, houkuttelevat terassit ja yleinen kesän lomailmapiiri vetävät lomailijoita puoleensa niin läheltä kuin kaukaakin.

Ensimmäinen päivä 15.7.
Bussikuljetus aamulla Pohjanmaalta kohti Helsingin Länsisatamaan. Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa klo 10.30 Tallinkin Megastarilla, Tallinnaan saavumme klo 12.30. Bussi Jurmalaan lähtee Tallinnasta n. klo 13.00. Matkalla pidetään kahvitauko Viron puolella. Matkaa Tallinnasta Jurmalaan on 340 km. Perille saavutaan illalla, noin klo 18.00 aikoihin.

Välipäivät 16.-18.7.
Majoitus Jurmalassa Jurmala Spa- hotellissa aamiaisineen, 4 yötä. Omatoimista lomailua!

Viimeinen päivä 19.7.
Paluupäivänä lähtö hotellilta aamiaisen jälkeen, noin klo 07.00. Kuljetus Tallinnan D-terminaaliin. Kotimatka jatkuu takaisin Helsinkiin klo 16.30-18.30 Tallinkin Starilla. Kotimatka alkaa satamasta laivan saavuttua, Pohjanmaalle saavutaan yöllä noin klo 01.00.

Hotelli Jurmala SPA ****
Jurmalan keskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva hyvätasoinen, moderni kylpylähotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen lisäksi myös monipuolisia hoitopaketteja. Upealle hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Kylpylähotelli on avattu v. 2005. Hotellissa on 9 kerrosta ja 190 huonetta. Hotellista löytyy Wellnes Oasis sauna- ja vesikeskus, Spa- ja kuntoutuskeskus sekä kauneushoitola.

_________________________

Hinta

Alk. 455€/hlö/2hh (sisältää kuljetukset hyvätasoisilla Tapio Lae Oy:n turistibusseilla, laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, ohjelman mukaisen bussikuljetuksen, majoitus hotellissa kahden hengen huoneissa, aamiaiset hotellissa ja hotellissa sauna- ja uima-allasosaston ja kuntosalin käyttö päivittäin klo 18.00 asti.)

Lisähintaan
yhden hengen huonelisä 50€/yö

Ilmoittaudu viimeistään 10.05.2019, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Hinta edellyttää 25 lähtijää.

Viroon ja Latviaan matkustaessa tarvitset passin tai viranomaisen hyväksymän kuvallisen henkilökortin.

Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

______________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Helsinkiä seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Helsinkiä pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme