Kauhajoen Ruokamessut 31.8.

Lähde yhdistetylle ruoka- ja käsityömatkalle Kauhajoelle!

Kauhajoella, vietetään Ruokamessuja jo 29:nnen kerran ja tällä kertaa yhteistyössä Eteläpohjalaisten Spelit ry:n kanssa. Tapahtuma tarjoaa maku- ja musiikkimatkan paikallisen, alueellisen sekä eri maakuntien lähiruoan ja musiikin ääreen. Talonpoikaistalon idyllisessä pihapiirissä esitellään, maistatetaan ja myydään tuotteita lähiruoasta kiinnostuneille, käsityötaitoa arvostaville ja palveluita hakeville messuvieraille. Halukkaat pääsevät myös yhteen Suomen tunnetuimpaan lankakauppaan, Tapion Kauppaan!

Lauantai 31.8.
Lauantaina järjestämme kuljetukset Vaasasta Seinäjoen kautta Kauhajoen ruokamessuille, joissa näytteilleasettajina sekä kotimaisia että ulkomaisia ruuan tuottajia. Messuilla maisteltavissa mm. kalakukkoja, kevätkääryleitä, naurisleipää, paikan päällä paistettuja karjalanpiirakoita sekä paljon muita kotimaisia ja ulkomaisia herkkuja. Voit viettää koko ajan Ruokamessuilla tai voit lähteä lisäksi tutustumaan yhteen Suomen tunnetuimmista lankakaupoista Päntäneelle. Messuilta on lankakauppaan noin 10 minuutin matka. Kaupassa vietämme noin 1,5 tuntia ja palaamme takasin messuille, jossa olemme vielä noin 2,5 tuntia ennen kotiin lähtöä.

Lankatalo Tapion Kauppa
Käsillä tekijän paratiisi Kauhajoen Päntäneellä. Suomen laajin käsityölankojen valikoima, 900 neliön tiloissa yli 80 000 kerää lankaa mm. Novita, DROPS, Sandnesgarn, Gründl. Meiltä löytyy myös matonkuteet, paperinarut, piirretyt liinat, kanavatyöt, napit ja nauhat. Ruokamessujen aikana hyviä messutarjouksia.

_________________________

Hinta

Alk. 35€/hlö (sisältää Kuljetukset Tapio Lae Oy hyvätasoisilla turistibusseilla)

Ilmoittaudu viimeistään 26.8.2019, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Hinta edellyttää 25 lähtijää.

Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

______________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Seinäjoelta, josta kuljemme kohti Kauhajokea seuraavasti:
Vaasa – Laihia – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki
Matkan varrelta kohti Kauhajokea pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme