Koe & Näe Tallinna 17-19.4.

Ensimmäinen päivä
Ajo Pohjanmaalta myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan Helsingin Länsisatamaan, josta laiva lähtee klo 13.30, ja saapuu Tallinnaan klo 15.30. Hotelliin sijaitsee aivan sataman läheisyydessä, siirtyminen hotelliin bussin kyydissä. Majoittuminen hotelliin. Ilta ja yö Tallinnassa.

Toinen päivä / KÄSITYÖIHMISTEN TEEMAPÄIVÄ
Aamiaisen jälkeen, klo 09.00, lähtö kohti oikeaa käsityöihmisten paratiisia Karnaluksia. Tämä käsityötukkuliike on pullollaan kankaita, nappeja, lankoja ym. tarpeellisia käsityötarvikkeita. Jos kankaista jäi Karnaluksin jälkeen vielä pula, niin seuraavasta kohteesta löydät varmasti etsimäsi. Abakhan kangaskauppa on täynnä edullisia kankaita, joita voi ostaa jopa kilohinnalla, sekä monipuolisesti erilaisia ompelutarvikkeita napeista neuloihin ja lankoihin.

Tutustutaan messuille klo 14.00-16.00 välisenä aikana. Tallinnan käsityömessuilla käsityötuotteiden myynti- ja esittelykojuja on kymmeniä jopa kolmessa kerroksessa ja ulkona olevassa pystytetyssä teltassa on vielä lisää. Tarjolla on tuotteita laidasta laitaan mm. vaatteita, koruja, keramiikkaa, puutöitä, kodin tekstiilejä, leluja, kosmetiikkaa, makeisia, säilykkeitä, kynttilöitä, villatuotteita, lankoja, kortteja ja kirjoja. Aika hujahtaa messuilla kuin huomaamatta upeiden käsityötuotteiden parissa! Nälän yllättäessä messuilta löytyy myös erilaisia ruokapaikkoja. Bussikuljetus klo 16.00 takaisin Tallinnan keskustaan ja hotellille. Vapaata illanviettoa Tallinnassa.

Päivän voi viettää myös omatoimisesti Tallinnaan tutustuen!

Kolmas päivä
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Laiva kohti  Helsinkiä lähtee klo 10.30. Laivaan nousu Tallinnassa päättyy 20 min. ennen laivan lähtöä, laiva saapuu Helsinkiin klo 12.30. Ajo takaisin Pohjanmaalle, Vaasaan saavutaan noin klo 19.00.

Hinta
Alk. 235€/hlö/2hh

Sisältää
bussikuljetukset hyvätasoisilla Tapio Lae Oy:n turistibusseilla matkaohjelman mukaan, laivamatkat kansipaikoin, majoitus Hotelli Euroopassa kahden hengen huoneessa 2 yötä, aamiainen hotellissa, sisäänpääsy messuille on ilmainen

Lisähintaan
yhden hengen huone 100€/ 2 yötä
ruokailut ja muut lisäpalvelut laivalla

Ilmoittaudu Viimeistään 01.03., tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

Huom!
Viroon matkustaessa tarvitset passin tai viranomaisen
hyväksymän kuvallisen henkilökortin.

 

Matkat

Liity postituslistallemme