Käsityömessut Tallinnassa 12.-14.4.

Koe monipuoliset käsityömessut Tallinnassa!

Käsityömessut järjestetään Tallinnan kauniilla Laulukentällä sisätiloissa ja esillä sekä myynnissä on laajasti virolaisia käsityötuotteita ja herkkuja, kuten vaatteita, koruja, säilykkeitä ja puu- ja villatuotteita. Matkaamme sekä meno- että paluulaivamatkan Tallink Starilla. Hotellimme, Hotel Euroopa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhan kaupungin välissä.

Ensimmäinen päivä
Ajo Pohjanmaalta myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan Helsingin Länsisatamaan, josta laiva lähtee klo 13.30, ja saapuu Tallinnaan klo 15.30. Hotelliin sijaitsee aivan sataman läheisyydessä, siirtyminen hotelliin bussin kyydissä. Majoittuminen hotelliin. Ilta ja yö Tallinnassa.

Toinen päivä
Aamiaisen jälkeen, klo 09.00, lähtö kohti oikeaa käsityöihmisten paratiisia Karnaluksia. Tämä käsityötukkuliike on pullollaan kankaita, nappeja, lankoja ym. tarpeellisia käsityötarvikkeita. Jos kankaista jäi Karnaluksin jälkeen vielä pula, niin seuraavasta kohteesta löydät varmasti etsimäsi. Abakhan kangaskauppa on täynnä edullisia kankaita, joita voi ostaa jopa kilohinnalla, sekä monipuolisesti erilaisia ompelutarvikkeita napeista neuloihin ja lankoihin.

Noin klo 12.00 bussi vie shoppailijat takaisin hotellille purkamaan ostokset huoneisiin, ja saman tien jatketaan Laulukentälle Tallinnan Käsityömessuille. Tallinnan käsityömessuilla käsityötuotteiden myynti- ja esittelykojuja on kymmeniä jopa kolmessa kerroksessa ja ulkona olevassa pystytetyssä teltassa on vielä lisää. Tarjolla on tuotteita laidasta laitaan mm. vaatteita, koruja, keramiikkaa, puutöitä, kodin tekstiilejä, leluja, kosmetiikkaa, makeisia, säilykkeitä, kynttilöitä, villatuotteita, lankoja, kortteja ja kirjoja. Aika hujahtaa messuilla kuin huomaamatta upeiden käsityötuotteiden parissa! Messuilla on myös paikallisten harrastusryhmien
järjestämää ohjelmaa tanssi- ja lauluesitysten muodossa. Nälän yllättäessä messuilta löytyy useita kahviloita, joista löytyy herkkuja moneen makuun.

Klo 18.00 bussikuljetus takaisin Tallinnan keskustaan ja hotellille. Vapaata illanviettoa Tallinnassa.

Kolmas päivä
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Laiva kohti Helsinkiä lähtee klo 10.30. Laivaan nousu Tallinnassa päättyy 20 min. ennen laivan lähtöä, laiva saapuu Helsinkiin klo 12.30. Ajo takaisin Pohjanmaalle, Vaasaan saavutaan noin klo 19.00.

_________________________

Hinta

Alk. 255€/hlö/2hh (sisältää bussikuljetukset hyvätasoisilla Tapio Lae Oy:n turistibusseilla matkaohjelman mukaan, laivamatkat kansipaikoin, aamiaismajoitus Hotelli Euroopassa kahden hengen huoneessa 2 yötä, aamusauna ja kuntosalin käyttö, sisäänpääsy messuille)

Lisähintaan
yhden hengen huone 100€/ 2 yötä, ruokailut ja muut lisäpalvelut laivalla

Ilmoittaudu viimeistään 31.03.2019, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Hinta edellyttää 30 lähtijää.

Viroon matkustaessa tarvitset passin tai viranomaisen hyväksymän kuvallisen henkilökortin.

Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

______________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Helsinkiä seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano. Matkan varrelta kohti Helsinkiä pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme