Joulun taikaa Savonlinnassa 11.-13.12.2020

Historiaa Savutuvan Apajilla sekä Olavinlinnassa

Tuhansien tarinoiden ja monien taistelujen ikoninen Olavinlinna on jo itsessään loistokas näky. Kun linnaan lisätään vielä juhlavalaistus ja Tuomaan markkinat joululahjaideoita notkuvine myyntipöytineen ja ohjelmineen, on unohtumaton kokemus taattu. Savonlinnassa majoitumme Sokos hotel Seurahuoneella.

Matkan varrella pysähdymme lounaalla Savutuvan Apajilla, Jyväskylässä. Päijänteen syleilyssä, luonnonsuojellussa Haapasaaressa sijaitseva Savutuvan Apaja tarjoaa vierailleen unohtumattomia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Perjantai 11.12.
Ensimmäisenä päivänä lähdemme klo 7:40 matkaan Vaasasta. Matkamme ensimmäinen mielenkiintoinen kohde on lounaspaikkamme, Savutuvan Apaja.

Päijänteen syleilyssä, luonnonsuojellussa Haapasaaressa sijaitseva Savutuvan Apaja tarjoaa vierailleen unohtumattomia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Pihapiiri ja sen hirsiset rakennukset henkivät vanhan Suomen tarinaa tarjoten rauhaisan ja kiireettömän paikan ajan viettoon. Saamme kuulla Savutuvan Apajan historiasta sekä nautimme runsaan lounaspöydän. Apajan lihapata hautuu pitkään ja hartaudella, kypsyttäen Pohjosahon tilan toimittamat possunlihat suussa sulavan mureaksi.

Jatkamme matkaa klo 14:00 ja saavumme noin klo 17:00 Sokos Hotel Seurahuoneelle, Savonlinnaan. Majoitumme 2 hengen Standard-huoneissa. Hotellin asukassaunat ovat käytössämme vierailumme aikana. Huom! Osa huoneista voi olla iltaravintolan läheisyydessä.

Lauantai 12.12.
Hotellissa saamme aamulla nauttia maukkaan hotelliaamiaisen. Päivän saa kuluttaa itsenäisesti jouluiseen Savonlinnaan tutustuen. Reilun kilometrin kävelymatkan päässä hotellistamme on Olavinlinna, jossa järjestetään Tuomaan markkinat. Markkinat on perinteinen koko perheelle tarkoitettu ohjelmallinen joulumarkkina-tapahtuma. Laadukkaiden myyntituotteiden valikoimassa mm: käsitöitä, koristeita ja koruja, leivonnaisia ja elintarvikkeita, taidetta ja käyttöesineitä sekä sisustustuotteita. Tuomaan markkinat – tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Sunnuntai 13.12.
Hotellissa saamme aamulla nauttia maukkaan hotelliaamiaisen. Aamupäivä on aikaa nauttia Savonlinnasta. Luovutamme huoneet klo 12:00 ja lähdemme Pohjanmaata kohden. Matkalla pysähdymme klo 15:15 Petäjäveden Kyläsepässä omakustanteisella lounaalla. Seinäjoelle saavumme noin klo 18:30 ja Vaasaan 19:50.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 290€/hlö/2hh

Sisältää
Kuljetukset sekä Tapio Lae Oy:n oman linja-auton koko matkan ajaksi, majoituksen 2hh Sokos hotel Seurahuoneella (sisältää myös aamiaiset ja asukassaunat) sekä Apajan runsas lounaspöytä Savutuvan apajilla

Lisähintaan
1 hengen huone +83€/hlö

Ilmoittaudu
Viimeistään 9.11.2020, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Savonlinnaa seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jyväskylä
Matkan varrelta kohti Savonlinnaa pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme