Joulumarkkinat Porvoossa 14.-15.12.

Joulun shoppailumatka Porvooseen Haikon kartanon majoituksella!

Vanhan kaupungin hämärtyvää iltaa valaisevat tunnelmallisesti hohtavat jouluvalot ja kauniisti koristellut näyteikkunat. Jouluista tuoksua tulvii kaikista ovista ja ikkunoista. Ostoskierroksen lomassa on ilo istahtaa kahvilaan ja nauttia höyryävän kuuma juoma palanpainikkeineen. Porvoo on ihana joulukaupunki, tunnelmaltaan ainutlaatuinen. Majoitumme kartanohotelli ja kylpylä Haikon kartanossa, jossa saamme nauttia kylpylän palveluista, tutustua kartanon historiaan kera kuohuviinin sekä syödä kolmen ruokalajin suussasulavan illallisen että kahvin. Tervetuloa rentoutumaan!

Ensimmäinen päivä
Lähdemme matkaan yllä olevan aikataulun mukaisesti Vaasasta aamulla klo 08.00. Matkalla pidämme lakisääteiset tauot ennen Porvooseen tuloa. Porvoossa majoitutaan Haikon kartanon kylpylähotelliin kahden hengen huoneisiin. Nautitaan kylpylän palveluista ja tutustutaan Haikon kartanon historiaan kuohuviinilasillisen kera ennen ruokailua, päälle 3-ruokalajin illallinen sekä kahvi pöytiin tarjoiltuna Kartanossa.

Toinen päivä
Aamiaisen jälkeen lähdetään Joulumarkkinoille. Joulumarkkinat pidetään Taidetehtaalla Porvoon keskustassa, jossa kävelyetäisyydellä myös Porvoon Tuomiokirkko ja idyllinen vanha keskusta-alue. Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinat ovat lämmintunnelmainen ja upea tilaisuus tehdä jouluostokset sisätiloissa. Meiltä löydät kovat ja pehmeät paketit joulupukin konttiin. Joulupöytään ja -saunaankin on tuotteita. Ostoksia pääset tekemään suoraan käsityön tekijöiden kanssa. Joulupukkikin on kuulemma tulossa. Tervetuloa koko perheen voimin 14.-16.12.2019. Kotiin päin lähdetään ajelemaan noin klo 16.00 aikoihin ja perillä Pohjanmaalla ollaan noin puolen yön aikoihin.

_________________________

Hinta

Alk. 190€/hlö/2hh (sisältää Kuljetukset Tapio Lae Oy hyvätasoisilla turistibusseilla, majoitukset kahden hengen standard-luokan huoneissa, lyhyen historiikin kuohuviinilasillisen kera, 3-ruokalajin illallisen ja kahvin Kartanossa, kartanoaamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään.)

Ilmoittaudu viimeistään 14.11.2019, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Hinta edellyttää 25 lähtijää.

Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

______________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Porvoota seuraavasti:
Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Porvoota pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

Matkat

Liity postituslistallemme