Joulufiilistä Tampereelta, visiitti joulutorille ja Ikeaan 11.12.2021

LÄHDE JOULUOSTOKSILLE TAMPEREELLE

Joulukuun ajan Tampereen Keskustori on jälleen tunnelmallinen ja tuoksuva kylä, joka täyttyy käsityöläisten uniikeista luomuksista ja siitä aidosta joulun tunnelmasta. Joulutoriin kuuluu olennaisesti jokapäiväinen ja monipuolinen toriohjelma.

Lähde mukaan jouluiselle matkalle Tampereelle. Matkan voit viettää joko täysin Tampereen keskustassa tai vaihtoehtoisesti pari tuntia Ikeassa ja loput päivästä Tampereen
keskustassa! Auton ruumaan mahtuu isommatkin ostokset.

Matkapäivä
Lähdemme Pohjanmaalta matkaan aamusta ja pysähdymme lakisääteiselle tauolle Ikaalisten kauppakeskus Komppiin. Tampereen torille saavumme noin klo 12:00, jonka jälkeen auto jatkaa vielä Tampereen Ikeaan. Voit valita jäätkö koko päiväksi Tampereen keskustaan vai käytkö ensin Ikeassa ja sen jälkeen jatkat ostoksia Tampereen keskustassa.

Viivymme Ikeassa kaksi tuntia eli klo 12:30-14:30. Tämän jälkeen auto vie Ikean väen myös Tampereen torille. Auton ruumaan mahtuu hyvin isommatkin ostokset!

Kotia kohden lähdemme klo 18:00 Tampereen keskustasta. Paluumatkalla pidämme tauon Parkanon Shellillä. Seinäjoelle saavumme noin 21:15 ja Vaasaan noin klo 22:40.

Tampereen joulutori
Joulutorin käsityöläisten tuotevalikoimasta löydät laadukkaat käyttöesineet, koristeet, korut, lahjat ja lelut. Joukossa on myös asiakkaiden toiveiden mukaan toteutettuja tuotteita sekä erilaisia hyvän mielen lahjoja.

Tuttuun tapaan kauppiaat kotimaasta ja Saksasta tuovat torille joulun tuoksut, maut ja tunnelman. Kuumia joulujuomia on tarjolla joka makuun. Myös Joulutorin suositut kahvilat ja ravintolat ovat auki koko torin ajan.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 66€/hlö

Sisältää
Kuljetukset sekä Tapio Lae Oy:n oman linja-auton koko matkan ajaksi

Ilmoittaudu
Viimeistään 30.11.2021, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Tamperetta seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Tamperetta pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Matkat

    Liity postituslistallemme