Sopimuspalvelut

Sopimusasiakkaanamme automme on aina puhelinsoiton päässä sinusta! Keskittäessänne kuljetuksenne meille saatte juuri teille tai teidän asiakkaille soveltuvat parhaimmat hinnat, kuljetukset, autot ja oheispalvelut sekä keskitetyn laskutuksen. Ota yhteyttä ja me kerromme lisää!

Sopimuskuljetuksiimme kuuluu koulukuljetukset, yrityskuljetukset ja Kalliojärven tanssikuljetukset Vaasasta Isoonkyröön. Toimimme myös Hansel-valtionhallinnon sopimuskumppanina.

Koulukuljetukset

Koulukuljetukset 2019-2020

Isokyrö, Köpingin koulu

Isokyrö, Keskustan Ala-aste, Isonkyrön Yläaste & Kyrönmaan Lukio

  • Reitti 4 / Lehmäjoki (8:45, 12:50 & 14:35)
  • Reitti 7 / Merikaarto (16:00)

 

Mustasaaren kyläbussi

Mustasaaren kyläbussi on kaikkien Mustasaaren kuntalaisten käytettävissä. 16-hengen minibussi ajaa säännöllisiä vuoroja viidellä reitillä useista kylistä Sepänkylään ja Vaasaan. Matka ei maksa tavallista bussimatkaa enempää.

Erona tavalliseen bussiliikenteeseen on, että kyläbussi kulkee myös pikkuteitä pitkin noutaen ja tuoden matkustajansa ovelta ovelle. Näin myös liikuntarajoitteiset, vanhukset, lapsiperheet ja esimerkiksi raskaita kauppakasseja kantavat pääsevät paremmin liikkeelle. Kyläbussi noudattaa kiinteitä lähtöaikatauluja, mutta aikataulut on laadittu väljiksi, jotta yksilöllinen palvelu reitin
varrella olisi mahdollista.

Voit nousta kyläbussiin tai jäädä pois kyydistä missä tahansa ajoreitin varrella. Kyläbussin reitti on ohjeellinen, ja matkustajien omat toivomukset otetaan huomioon. Tilaa kyläbussi
mieluiten jo edellisenä arkipäivänä klo 7–17 numerosta 044 2555 556. Matkustajat saavat nousta bussiin kiirehtimättä, ja kuljettaja auttaa tarvittaessa. Bussissa on pyörätuolinostin, joten bussi helpottaa myös pyörätuolilla liikkuvien kulkemista.

Bussireitin ulkopuolisten saaristokylien asukkailla on torstaisin mahdollisuus taksikuljetukseen kyläbussin pysäkille. Tilaus tehdään edellisenä päivänä kyläbussin puhelinnumerosta.

Tapio Lae Oy operoi kyläbussia 2.1.2018 alkaen.

Lataa itsellesi Kyläbussin aikataulu tästä.

Jurvan palvelubussi

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joka toimii kutsuohjauksella. Kuljetuspalvelu toimii arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 16:00 välisenä aikana. Kuljetukset tilataan suoraan palvelubussista viimeistään kuljetusta edeltävänä arkipäivänä klo 08:00 – 16:00 välisenä aikana. Kuljettaja reitittää kuljetukset tilausten mukaan ja ilmoittaa noutoajan.

Auto noutaa matkustajat kotiportilta, tarvittaessa kotipihasta asti. Autoon on helppo nousta koska liikennöinnissä käytetään matalalattiabusseja. Kyytiin mahtuu myös rollaattori tai lastenvaunut. Autoissa on myös paikka pyörätuolimatkustajille. Kerro kyytiä tilatessasi myös mukaan tulevista apuvälineistä.

Kuljettaja auttaa autoon nousemisessa ja kauppakassien kantamisessa autoon. Kuljetusta voi käyttää myös terveyskeskusmatkoihin. Varatessanne aikaa terveyskeskuksesta on hyvä mainita palvelubussin käyttömahdollisuudesta

VPL-kuljetusoikeuden omaavan henkilön käyttäessä palvelubussia, matkustus ei vähennä henkilölle myönnettyjä VPL-matkoja.

Puhelinnumero autoon 044 550 2457.

Tapio Lae Oy operoi palvelubussia 7.1.2019 alkaen.

Lisätietoja saat Kurikan kaupungin sivuilta.

Yrityspalvelut

Tarjoamme täsmällistä ja toimivaa kuljetuspalvelua, matkustat sitten privaatisti tai yrityksenä. Tallistamme löytyy oikeankokoinen kalusto niin henkilöstön tykypäiville kuin asiakkaan lentokenttäkyyditykseen. Sopimusasiakkaanamme sinulla on oikea kulkuneuvo aina puhelimenmitan päässä!

Huolehdimme asiakkaasi turvallisesti ja luotettavasti määränpäähän, lentokentälle, hotelliin tai yritykseesi aina asiakkaan edun mukaisesti
 .
Lentokenttäkuljetukset
Oletko sinä tai vieraasi tulossa lennolla Vaasaan tai muuhun kaupunkiin? Kuljetamme tarpeesi mukaan sinut tai vieraasi hotelliin tai kotiin 24h!
Kuljettajamme ovat saapuneiden aulassa vastassa tarpeen vaatiessa nimikyltin kera, ohjaavat sinut oikeaan autoon ja auttavat matkatavaroidesi kanssa.
Soita meille ja varaa kuljetus jo etukäteen!

Hansel-kuljetukset

Toimimme myös valtiohallinnon sopimuskumppanina ja otamme vastaan tarjouspyyntöjä Hanselin kautta. ”Tilausajopalveluilla voit hankkia henkilökuljetukset linja-autoilla kuljettajineen. Saat yksilölliset palvelut parhain hinnoin, helposti ja nopeasti koko Suomessa. Kaksi palvelukokonaisuutta, tilausajot ja vakiotilausajot, palvelee juuri sinua!”, kertoo Hansel.fi sivuillaan.

Hansellogo

Kalliojärven tanssikuljetukset

Tervetuloa kanssamme viihtymään Kalliojärven Viihdekeskukseen joka lauantai!

 

REITTIAIKATAULU Huom! Muuttunut 12.3.2019!

Vaasa, Ristinummen Teboil 20:00 – Huutoniementietä pitkin

Vaasa, Kaupungintalo 20:15 – Kauppapuistikkoa pitkin

Laihia, Matkahuolto 20:35

Tervajoki, Neste 20:45

Kalliojärvi

Paluukuljetus Vaasaan 01:00, heti viimeisen tanssin jälkeen

HINNAT

Normaali tanssi-ilta Vaasa 35/hlö Laihia 30/hlö Sis. Kuljetukset meno-paluu sekä tanssilippu

Pelkkä paluu Laihialle 10/hlö Vaasaan 15/hlö

Erityisillat 25/hlö Sis. Kuljetukset meno-paluu

HUOM! Vapaalippu on 10:n arvoinen. 

Lue lisää tanssiaikatauluista Kalliojärven viihdekeskuksen sivuilta!

Liity postituslistallemme