Sopimuspalvelut

Sopimusasiakkaanamme automme on aina puhelinsoiton päässä sinusta! Keskittäessänne kuljetuksenne meille saatte juuri teille tai teidän asiakkaille soveltuvat parhaimmat hinnat, kuljetukset, autot ja oheispalvelut sekä keskitetyn laskutuksen. Ota yhteyttä ja me kerromme lisää!

Sopimuskuljetuksiimme kuuluu koulukuljetukset, yrityskuljetukset ja Kalliojärven tanssikuljetukset Vaasasta Isoonkyröön. Toimimme myös Hansel-valtionhallinnon sopimuskumppanina.

Yrityspalvelut

Tarjoamme täsmällistä ja toimivaa kuljetuspalvelua, matkustat sitten privaatisti tai yrityksenä. Tallistamme löytyy oikeankokoinen kalusto niin henkilöstön tykypäiville kuin asiakkaan lentokenttäkyyditykseen. Sopimusasiakkaanamme sinulla on oikea kulkuneuvo aina puhelimenmitan päässä!

Huolehdimme asiakkaasi turvallisesti ja luotettavasti määränpäähän, lentokentälle, hotelliin tai yritykseesi aina asiakkaan edun mukaisesti
 .
Lentokenttäkuljetukset
Oletko sinä tai vieraasi tulossa lennolla Vaasaan tai muuhun kaupunkiin? Kuljetamme tarpeesi mukaan sinut tai vieraasi hotelliin tai kotiin 24h!
Kuljettajamme ovat saapuneiden aulassa vastassa tarpeen vaatiessa nimikyltin kera, ohjaavat sinut oikeaan autoon ja auttavat matkatavaroidesi kanssa.
Soita meille ja varaa kuljetus jo etukäteen!

Hansel-kuljetukset

Toimimme myös valtiohallinnon sopimuskumppanina ja otamme vastaan tarjouspyyntöjä Hanselin kautta. ”Tilausajopalveluilla voit hankkia henkilökuljetukset linja-autoilla kuljettajineen. Saat yksilölliset palvelut parhain hinnoin, helposti ja nopeasti koko Suomessa. Kaksi palvelukokonaisuutta, tilausajot ja vakiotilausajot, palvelee juuri sinua!”, kertoo Hansel.fi sivuillaan.

Hansellogo

Kalliojärven tanssikuljetukset

Tervetuloa kanssamme viihtymään Kalliojärven Viihdekeskukseen joka lauantai!

 

REITTIAIKATAULU

Vaasa, Ristinummen Teboil 20:15

Vaasa, Kaupungintalo 20:25

Laihia, Matkahuolto 20:55

Tervajoki, Neste 21:05

Kalliojärvi

Paluukuljetus Vaasaan 01:30

HINNAT

Normaali tanssi-ilta Vaasa 35/hlö Laihia 30/hlö Sis. Kuljetukset meno-paluu sekä tanssilippu

Pelkkä paluu Laihialle 10/hlö Vaasaan 15/hlö

Erityisillat 25/hlö Sis. Kuljetukset meno-paluu

HUOM! Vapaalippu on 10:n arvoinen. 

Lue lisää tanssiaikatauluista Kalliojärven viihdekeskuksen sivuilta!

Liity postituslistallemme