Sopimuspalvelut

Sopimusasiakkaanamme automme on aina puhelinsoiton päässä sinusta! Keskittäessänne kuljetuksenne meille saatte juuri teille tai teidän asiakkaille soveltuvat parhaimmat hinnat, kuljetukset, autot ja oheispalvelut sekä keskitetyn laskutuksen. Ota yhteyttä ja me kerromme lisää!

Sopimuskuljetuksiimme kuuluu koulukuljetukset, yrityskuljetukset ja Kalliojärven tanssikuljetukset Vaasasta Isoonkyröön. Toimimme myös Hansel-valtionhallinnon sopimuskumppanina.

Koulukuljetukset

Koulukuljetukset 2019-2020

Isokyrö, Köpingin koulu

Isokyrö, Keskustan Ala-aste, Isonkyrön Yläaste & Kyrönmaan Lukio

  • Reitti 4 / Lehmäjoki (8:45, 12:50 & 14:35)
  • Reitti 7 / Merikaarto (16:00)

 

Jurvan palvelubussi

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joka toimii kutsuohjauksella. Kuljetuspalvelu toimii arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 16:00 välisenä aikana. Kuljetukset tilataan suoraan palvelubussista viimeistään kuljetusta edeltävänä arkipäivänä klo 08:00 – 16:00 välisenä aikana. Kuljettaja reitittää kuljetukset tilausten mukaan ja ilmoittaa noutoajan.

Auto noutaa matkustajat kotiportilta, tarvittaessa kotipihasta asti. Autoon on helppo nousta koska liikennöinnissä käytetään matalalattiabusseja. Kyytiin mahtuu myös rollaattori tai lastenvaunut. Autoissa on myös paikka pyörätuolimatkustajille. Kerro kyytiä tilatessasi myös mukaan tulevista apuvälineistä.

Kuljettaja auttaa autoon nousemisessa ja kauppakassien kantamisessa autoon. Kuljetusta voi käyttää myös terveyskeskusmatkoihin. Varatessanne aikaa terveyskeskuksesta on hyvä mainita palvelubussin käyttömahdollisuudesta

VPL-kuljetusoikeuden omaavan henkilön käyttäessä palvelubussia, matkustus ei vähennä henkilölle myönnettyjä VPL-matkoja.

Puhelinnumero autoon 044 550 2457.

Tapio Lae Oy operoi palvelubussia 7.1.2019 alkaen.

Lisätietoja saat Kurikan kaupungin sivuilta.

Yrityspalvelut

Tarjoamme täsmällistä ja toimivaa kuljetuspalvelua, matkustat sitten privaatisti tai yrityksenä. Tallistamme löytyy oikeankokoinen kalusto niin henkilöstön tykypäiville kuin asiakkaan lentokenttäkyyditykseen. Sopimusasiakkaanamme sinulla on oikea kulkuneuvo aina puhelimenmitan päässä!

Huolehdimme asiakkaasi turvallisesti ja luotettavasti määränpäähän, lentokentälle, hotelliin tai yritykseesi aina asiakkaan edun mukaisesti
 .
Lentokenttäkuljetukset
Oletko sinä tai vieraasi tulossa lennolla Vaasaan tai muuhun kaupunkiin? Kuljetamme tarpeesi mukaan sinut tai vieraasi hotelliin tai kotiin 24h!
Kuljettajamme ovat saapuneiden aulassa vastassa tarpeen vaatiessa nimikyltin kera, ohjaavat sinut oikeaan autoon ja auttavat matkatavaroidesi kanssa.
Soita meille ja varaa kuljetus jo etukäteen!

Liity postituslistallemme