Matkapalvelut

Laen matkoista löydät laadukkaat valmismatkat sekä kotimaan sisälle että ulkomaille! Laajaan valikoimaamme kuuluu matkoja laidasta laitaan, joita matkaexperttimme kehittelee jatkuvasti. Kivijalkatoimistomme sijaitsee Tervajoella, Vaasan ja Seinäjoen välillä – tervetuloa käymään!

Räätälöitkö ryhmällesi omaa matkaa? Suunnittelemme mielellämme matkoja myös juuri sinun ryhmääsi varten. Valtuutettuna matkanjärjestäjänä järjestämme teidän tarpeille soveltuvat hotellit, oppaat, ruokailut ja muun ohjelman.

Matkakalenteri

Yksityinen taksi- ja tilausajoliikennettä harjoittava Tapio Lae Oy toimii myös matkanjärjestäjänä. Tapio Lae on rekisteröitynyt Kuluttajavirastossa vastuulliseksi matkanjärjestäjäksi, samoin Suomen Matkatoimistoalan liittoon.

Matkakalenterista löydät helposti kaikki tulevat matkat, joita painamalla pääset lukemaan lisää.

Lähde mukaan matkalle viihtymään, nauttimaan ja hakemaan uusia kokemuksia Laen kyydillä!

Kiertoajelut

Tottesund, Vöyri & Orisberg

Matkalla pääset tutustumaan Tottesundin kartanoon sekä Vöyrin mielenkiintoiseen puukirkkoon. Pääset myös ihailemaan Orisbergin toimintakeskuksen merkittävää kulttuuriympäristöä sekä nauttimaan maittavan lounaan. Kiertoajelu järjestetään yhteistyössä Orisbergin toimintakeskuksen kanssa!

– Päivämäärät esimerkiksi: 23.4. / 6.6. / 24.6. / 25.6. / 5.8.
– Kesto: Koko päivä, 7-9 h

Lataa esitteet tästä: Lähtö Seinäjoelta TAI Lähtö Vaasasta

Vöyrin kirkko, Kimo Ruukki & Orisberg

Matkalla pääset ihailemaan Orisbergin toimintakeskuksen merkittävää kulttuuriympäristöä sekä nauttimaan maittavan lounaan. Lisäksi käymme naapurikunnassa Vöyrillä, jossa tutustumme mielenkiintoiseen puukirkkoon sekä ainutlaatuiseen Kimo Ruukkiin! Kiertoajelu järjestetään yhteistyössä Orisbergin toimintakeskuksen kanssa!

– Päivämäärät esimerkiksi: 23.4. / 6.6. / 24.6. / 25.6. / 5.8.
– Kesto: Koko päivä, 7-9 h

Lataa esitteet tästä: Lähtö Seinäjoelta TAI Lähtö Vaasasta

Isonkyrön Vanha kirkko & Orisberg

Tule tutustumaan kauniiseen jokimaisemaan sekä Isonkyrön Vanhaan kirkkoon, jonka varhaisvaiheet peittyvät tarujen hämäryyteen. Matkalla pääset ihailemaan myös Orisbergin toimintakeskuksen merkittävää kulttuuriympäristöä sekä nauttimaan maittavan lounaan. Kiertoajelu järjestetään yhteistyössä Orisbergin toimintakeskuksen kanssa!

– Päivämäärät esimerkiksi: 23.4. / 6.6. / 24.6. / 25.6. / 5.8.
– Kesto: Koko päivä, 7-9 h

Lataa esitteet tästä: Lähtö Seinäjoelta TAI Lähtö Vaasasta

Matkaehdot

Erityismatkaehdot

Noudatamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityismatkaehtoja. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii:

Tapio Lae Oy,
Ritaalanraitti 4, 66440 TERVAJOKI

Suomen kansalainen tarvitsee voimassaolevan passin matkustettaessa Pohjoismaiden (Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti) ulkopuolelle. Schengen-maissa matkustettaessa käy myös kuvallinen henkilökortti (huom! ajokortti ei kelpaa henkilötodistukseksi). Passista löydät lisätietoja Poliisin sivuilta, täältä!

Venäjän matkoille haemme ryhmäviisumin. Ryhmäviisumia voidaan hakea Suomen kansalaiselle. Ryhmäviisumin hintaan sisältyy pakollinen hoitokuluvakuutus.

Laivayhtiöitä varten tarvitsemme AINA syntymäajan (pv-kk-vuosi). Matkustaja on velvollinen huolehtimaan tarvittavien matkustusasiakirjojen ja matkavakuutuksen hankinnasta itse.

  • Hinnat sisältävät vain ne palvelut, jotka ovat erikseen lueteltu.
  • Yksin majoittuvalta peritään yhden hengen huoneen lisämaksu
  • Käyttämättä jätetyistä palveluista ei myönnetä takaisinmaksua
  • Lapset maksavat saman hinnan kuin aikuinen, jos ei muuta ole mainittu
  • Matkan hinta tulee kokonaisuudessaan olla maksettuna 14 vrk ennen lähtöpäivää.

Laivamatkoilla ovat voimassa laivayhtiön omat järjestyssäännöt. Matkatavaroita ei saa jättää bussiin laivamatkojen ajaksi.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut tai jäänyt jäljelle riittävästi matkustajia. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 7 vrk ennen matkan alkua.

Erityisperuutusehdot

Yleisten valmismatkaehtojen mukaisista peruutuksista ( 4.1.a.) perimme toimistokulut 45.00 / henkilö.
Asiakas saa kuluitta muuttaa kohdetta ja lähtöpäivää, jos lähtöön on aikaa vähintään 35 vrk.

Matkustajan peruuttaessa matkansa:
35 VRK – 22 VRK ENNEN MATKAN ALKUA peritään varausmaksu 60.00 € / hlö ( mikä sisältää toimistokulut.)
21VRK – 14VRK ENNEN MATKAN ALKUA 70% matkan hinnasta.
JOS MATKA PERUTAAN MYÖHEMMIN KUIN 14 VRK ENNEN MATKAN ALKUA, ON MATKANJÄRJESTÄJÄLLÄ OIKEUS PERIÄ PERUUTUSKULUINA KOKO MATKAN HINTA.
Sovellamme matkapaketteihin erityisehtoja, koska sopimuskumppanimme eivät palauta 30 vrk ennen matkaa maksamiamme suorituksia miltään osin.

Matkustajan oikeus muuttaa sopimusta ja luovuttaa se toiselle

Matkustajan käyttäessä YME 7. kohdan mukaisia muutos- ja luovutusoikeuksia, veloitamme muutoksista ja luovutuksesta aiheutuneet kulut sekä toimistokulun. Muutoksista aiheutuvista kuluista vastaa matkustaja ja luovutuksesta luovuttaja sekä luovutuksensaaja yhteisvastuullisesti.

Kaavakkeet

Venäjän viisumit

Venäjän viisumihakemuskaavakkeet täytetään nykyään toimistomme toimesta Venäjän viisumikeskuksen internet-palvelun kautta. Huomioithan, että kauttamme valmismatkojen ryhmäviisumien lisäksi myös omalle yksityismatkalle kerta- tai vuosiviisumit!

Lataa Word-kaavake

Tiedot viisumia varten

Tallenna tästä joko koneella täytettävä Word-kaavake tai tulostettava PDF-kaavake täyttääksesi ja lähettääksesi meille viisumihakemukseen tulevat tiedot! Toimita kaavake toimistollemme mahdollisimman pian matkalle ilmoittautumisesi jälkeen.

Lataa PDF-kaavake

Liity postituslistallemme