Kuljetuspalvelut

Ammattitaitoinen palvelumme alkaa yhteydenotostasi ja jatkuu auton oven avauksella ja kuljettajan tervehdyksellä aina päätepysäkille asti riippumatta siitä minne menet tai kuinka suurella joukolla! Kuljetuspalveluihimme kuuluu muun muassa tilausajo-, taksi-, yritys-, esteettömät ja oheispalvelut. Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Tilaa Laen 24h taksi puhelinnumerosta 0400 363 343 tai pyydä tarjous suoraan sivuiltamme allaolevasta napista!

Tilausajot

Tarjoamme palvelukseenne Tapio Lae Oy:n ammattitaitoiset ja palvelualttiit tilausajo kuljettajat. Luotettavat ja kielitaitoiset kuljettajamme tekevät matkastanne ainutlaatuisen kokemuksen. He hallitsevat muuttuvat olosuhteet niin kotimaassa kuin ulkomailla ja ovat vastuussa turvallisuudestanne.

Käytössänne on modernit, siistit ja hyvin varustellut 9-60 paikkaiset turistibussit, varusteina mm. ilmastointi, WC, radio / CD / DVD, kahvinkeitin, jääkaappi, säädettävät istuimet sekä reilut tavaratilat.

Saat palvelua niin matkan suunnittelussa kuin tien päällä. Autamme mielellään myös esim. matkaeväiden järjestämisessä. Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

| Tilausajot | Yritysmatkat | Pelireissut | TYKY-matkat | Konsertti-, teatteri- ja ottelumatkat | Lentokenttäkuljetukset | Luokkaretket | Vuokraa bussi | Ym. |

Taksipalvelut

Laen hyvinvarustellut taksit ovat aina puhelinsoiton päässä sinusta! Suuret 8 -paikkaiset taksimme palvelevat sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä riippumatta määränpäästä. Käytössämme on Suomen Taksiliitton asetuksien mukaiset taksimaksut, joista voit lukea lisää Taksiliiton sivuilta. Allaolevalla taksilaskurilla voit laskea matkasi arvioidun hinnan jo etukäteen astumatta vielä autoon! Huom! Hinta on suuntaa-antava, matkan hintaan vaikuttavat mm. odotukset sekä muu liikenne ja -valot!

Soita Laen 24h taksi puhelinnumerosta

Isokyrö 0400 363 343

Vaasa 0440 363 320

Seinäjoki 044 788 8889

 

Laatusertifikaatti

Tapio Lae Oy:llä on vuodesta 2016 eteenpäin Taksialan Laatukeskuksen sertifioitu laatujärjestelmä! Laatujärjestelmällä halutaan varmistaa, että hyvä suomalainen taksipalvelu pysyy jatkossakin turvallisena, luotettavana ja laadukkaana. Voi lukea lisää laatujärjestelmästä Taksialan Laatukeskuksen sivuilta.

Kela-asiakkaat

Onko sinulla oikeus Kelan korvaukseen taksimatkastasi? Voit saada korvausta julkiseen tai yksityiseen sairaanhoitoon, raskauteen ja synnytykseen liittyvistä matkoista, lisätietoja Kelan sivuilta!

Maksuttomat puhelinnumerot

Vaasa 0800 99 000

Seinäjoki 0800 99 090

Huom! Isokyröläinen! Tilaa menokuljetus Vaasasta ja paluukuljetus Seinäjoelta.

Sosiaaliasiakkaat

Onko sinulla kunnan sosiaalimatkoihin oikeus? Meiltä voit tilata sosiaalitaksimatkoja minne vain tai milloin vain! Ystävälliset ja ammattitaitoiset kuljettajamme sekä hyvinvarustellut taksimme palvelevat sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Isokyrö SHL & VPL 0400 363 343 (Tapio Lae Oy)

Vaasa SOTE 06 100 411 (Vaasan ULA-taksi)

Seinäjoki SHL & VPL 0100 84 999 (Seinäjoen Keskustaksi)

Taksilaskuri

km

 

Yrityspalvelut

Tarjoamme täsmällistä ja toimivaa kuljetuspalvelua, matkustat sitten privaatisti tai yrityksenä. Tallistamme löytyy oikeankokoinen kalusto niin henkilöstön tykypäiville kuin asiakkaan lentokenttäkyyditykseen. Sopimusasiakkaanamme sinulla on oikea kulkuneuvo aina puhelimenmitan päässä!

Huolehdimme asiakkaasi turvallisesti ja luotettavasti määränpäähän, lentokentälle, hotelliin tai yritykseesi aina asiakkaan edun mukaisesti
 .
Lentokenttäkuljetukset
Oletko sinä tai vieraasi tulossa lennolla Vaasaan tai muuhun kaupunkiin? Kuljetamme tarpeesi mukaan sinut tai vieraasi hotelliin tai kotiin 24h!
Kuljettajamme ovat saapuneiden aulassa vastassa tarpeen vaatiessa nimikyltin kera, ohjaavat sinut oikeaan autoon ja auttavat matkatavaroidesi kanssa.
Soita meille ja varaa kuljetus jo etukäteen!

Esteettömät palvelut

Ammattitaidoistaan ylpeät invataksinkuljettajamme palvelevat juuri sinua. Emme ole pelkästään kuljettajia vaan avustamme sinua myös auton ulkopuolella asioitpa sitten kaupassa, virastossa tai sukulaisten luona. Käytössämme on laadukkaita invatakseja sekä VIP-linja-auto pyörätuolin, hissin ja paarien kera.

Invahissit

Autoissamme olevat nostimet ovat alansa huippua. Matkustajan turvallisuus on otettu viimeistä piirtoa myöden huomioon, sivukaiteista lähtien. Invahissejä löytyy sekä takseista että VIP-linja-autostamme!

Pyörätuolit

Ammattitaitoiset kuljettajamme auttavat sinua aina. Invatakseissa on tilaa neljälle pyörätuolille, jonka lisäksi käytössä on myös VIP-linja-auton kahdeksan pyörätuolipaikkaa invahissin kera. Tapio Laelta löytyy oma pyörätuoli sitä tarvitsevalle.

Paarit

Potilaspaarien lukuisat säätömahdollisuudet takaavat mukavan asennon matkan ajaksi, jos matkustajan tila vaatii makuuasennon, mutta ei hoitoa matkan aikana. Paaritaksi on myös edullinen vaihtoehto potilassiirtoihin.

Oheispalvelut

Palvelumme ei jää pelkästään kuljetuksiin. Täyden palvelun Lae tarjoaa matkan aikana myös esimerkiksi suussasulavia suolaisia tai makeita välipaloja, uusimpia sanomalehtiä sekä virvokkeita oman maun mukaan. Järjestämme pitkille matkoilla pehmoisia tyynyjä ja lämpimiä vilttejä. Kerro tarpeesi, me huolehdimme loput!

Lähtönne jo kukonlaulun aikaan? Iltapäivä menee linja-autossa istuen? Pidätte palaverin autossa? Meillä on tarjolla Kotileipomo Hämäläisen kanssa yhteystyössä tehtyjä välipalapaketteja autoihin, jotka soveltuvat edellä mainittuihin tilanteisiin täydellisesti!

Vaihtoehtoina on muun muassa Start Me Up -aamiaispaketti sisältäen kaiken tarpeellisen aamiaista varten, Afternoon break -paketti iltapäivän rentoutushetkeksi sekä Take it Easy -pikapaketti kiireiselle matkalaiselle. Kysy lisää!

Tavarankuljetus

Yrityksillä tai muilla tulee joskus tarve kuljettaa paketteja tai kirjeitä hyvinkin nopeasti eri paikkoihin silloinkin, kun Posti tai rahtikuljetukset eivät kulje. Me tarjoamme myös tavarankuljetusta takseillamme! Pakettisi pääsee turvallisesti ja kuljettajiemme henkilökohtaisesti viemällä perille vastaanottajalle saakka! Kanssamme voitte sopia erityistoimenpiteistäkin helpommin kuin yleisten tavarankuljettajien kanssa. Ota yhteyttä!

Virvokkeet

Syötävät

Lehdet

Tavarat

Liity postituslistallemme