Oheispalvelut

Palvelumme ei jää pelkästään kuljetuksiin. Täyden palvelun Lae tarjoaa matkan aikana myös esimerkiksi suussasulavia suolaisia tai makeita välipaloja, uusimpia sanomalehtiä sekä virvokkeita oman maun mukaan. Järjestämme pitkille matkoilla pehmoisia tyynyjä ja lämpimiä vilttejä. Kerro tarpeesi, me huolehdimme loput!

Lähtönne jo kukonlaulun aikaan? Iltapäivä menee linja-autossa istuen? Pidätte palaverin autossa? Meillä on tarjolla Kotileipomo Hämäläisen kanssa yhteystyössä tehtyjä välipalapaketteja autoihin, jotka soveltuvat edellä mainittuihin tilanteisiin täydellisesti!

Vaihtoehtoina on muun muassa Start Me Up -aamiaispaketti sisältäen kaiken tarpeellisen aamiaista varten, Afternoon break -paketti iltapäivän rentoutushetkeksi sekä Take it Easy -pikapaketti kiireiselle matkalaiselle. Kysy lisää!

Tavarankuljetus

Yrityksillä tai muilla tulee joskus tarve kuljettaa paketteja tai kirjeitä hyvinkin nopeasti eri paikkoihin silloinkin, kun Posti tai rahtikuljetukset eivät kulje. Me tarjoamme myös tavarankuljetusta takseillamme! Pakettisi pääsee turvallisesti ja kuljettajiemme henkilökohtaisesti viemällä perille vastaanottajalle saakka! Kanssamme voitte sopia erityistoimenpiteistäkin helpommin kuin yleisten tavarankuljettajien kanssa. Ota yhteyttä!

Liity postituslistallemme