Tunnelmallinen Vanha Rauma sekä Annen taidekahvila 21.7.2021

Kyl Raum o ain Raum – KOKO PERHEEN REISSU

Vanha Rauma on upea kokonaisuus jokaisena vuodenaikana. Kulttuurihistoriallisesti arvokas Vanha Rauma on kaikkea muuta kuin pölyinen museo. Se on toiminnan keskipiste. Tiesitkö, että Vanhan Rauman jokaisella talolla on oma nimensä, jotka on kirjoitettu talon julkisivuun kiinnitettyyn soikeaan kylttiin?

Tervetuloa päiväksi tutustumaan Raumaan: Rauman Pitsiviikko on hyväntuulinen koko perheen kaupunkifestivaali, jossa on nähtävää ja koettavaa, sillä ohjelmaa järjestetään runsaasti. Menomatkalla pysähdymme Anne Mattilan taidekahvilassa!

Matkapäivä, keskiviikko 21.7.
Lähdemme Pohjanmaalta, Vaasasta matkaan klo 6:30, Seinäjoelta poimimme matkustajat kyytiin noin klo 8:00.

Matkan varrella pysähdymme vierailulle Anne Mattilan taidekahvilaan noin klo 9:15 ja viihdymme paikan päällä noin 1,5 tuntia. Meille esitellään kahvila, saamme suolaisen piirakan salaatilla ja kahvilla ja pääsemme tutustumaan näyttelyyn ja taidepolkuun.

Vierailun jälkeen suuntaamme kohti Raumaa. Raumalle saavumme noin klo 12:45. Saapumisen jälkeen voi vapaasti käyskennellä Vanhan Rauman alueella. Sinun on mahdollista osallistua paikan päällä myös ilmaisiin opastettuihin kävelykierroksiin!

Pitsiviikkojen ohjelma löytyy täältä: https://www.pitsiviikko.fi/ohjelma/

Takaisin kotia kohden lähdemme klo 16:30. Pidämme Parkanon Shellillä tauon matkan varrella. Seinäjoelle saavumme noin klo 20:30 ja Vaasaan noin klo 22:00.

Rauman pitsiviikot
Rauman Pitsiviikko on hyväntuulinen koko perheen kaupunkifestivaali, jota vietetään vuosittain heinäkuun lopulla. Tapahtumapaikkana on tunnelmallinen Vanha Rauma, jonka upea miljöö hurmaa kävijät vuodesta toiseen.

Rauman Pitsiviikon ajan voit tutustua eri näyttelyihin, penkoa pihakirppiksillä, kuunnella päivän jaaritukset Rauma giälellä sekä Raumangiälist musiikkia, ja maistele Marttayhdistyksen ruokia,

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 91€/hlö

Sisältää
Kuljetuksen Rauman pitsiviikolle, sekä Anne Mattilan Taidekahvilassa Karvialla menomatkalla esittely, kahvi ja suolainen piirakka salaatilla, omatoiminen tutustuminen näyttelyyn, kierros taidepolulla, vapaa kiertely myymälöissä

Ilmoittaudu
Viimeistään 2.7.2021, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Raumaa seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Rauma
Matkan varrelta kohti Raumaa pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

           

    Trips

    Join our newsletter (in finnish only)