We Will Rock You -musikaali ja yö Helsingissä 28.-29.8.

UNOHTUMATON ILOTULITUS IKIVIHREILLÄ ROCK-KAPPALEILLA, PÄÄOSASSA SAARA AALTO

Kansainvälistä menestystä niittänyt hittimusikaali We Will Rock You nyt suomeksi. Tule kokemaan unohtumaton elämys täynnä upeaa live-musiikkia, huikeita esiintyjiä ja unohtumattomia rock kappaleita! Rooleissa näet muun muassa Laura Voutilaisen sekä Saara Aallon! Musikaali rakentuu Queenin suosituimpien kappaleiden ja sanoitusten ympärille. We Will Rock You sijoittuu tyrannin hallitsemaan tulevaisuuteen.

Matkassa tarjolla huipputason lipun ja kuljetuksien lisäksi myös brunssin sekä käsiohjelman eli ROCK-menu! Majoitumme Holiday Inn Helsinki City Centressä.

Lauantai 28.8.2021
Lähdemme ajelemaan Pohjanmaalta kohti Helsinki aamusella. Matkalla pidämme lakisääteiset tauot. Saavumme Helsinkiin, Jäähallille noin 12:00. ROCK-menun brunssi tarjoillaan meille klo 12:00-13:45. Musikaaliesitys alkaa klo 14:00.

Musikaalin loputtua noin klo 16:45 suuntaamme majoittumaan hotelliimme Holiday Inn Helsinki City Centreen, joka on keskustassa, rautatieaseman kupeessa.

Sunnuntai 29.8.2021
Lähdemme ajelemaan Pohjanmaata kohden klo 12:00. Aamupäivä on aikaa nauttia hotellin aamiaisesta sekä Helsingin maisemista ja kulttuurista. Seinäjoelle saavumme noin klo 17:00, pitäen matkalla lakisääteiset tauot.

_______________________________________________________________________________________________

We Will Rock You -musikaali
Musikaali kietoutuu Queenin suosituimpien kappaleiden ja sanoitusten ympärille. We Will Rock You sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maapalloa hallitsee tyranni. Yksinvaltias on kieltänyt live musiikin esittämisen ja rock-musiikki on kadonnut kokonaan. Niin kutsuttu GaGa-sukupolvi kuuntelee samaa musiikkia, katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee samalla tavalla.

Joukossa on kuitenkin muutamia, jotka eivät halua sulautua massaan. Valtavirtaa vastaan uiva parivaljakko, Galileo ja Scaramouche, taistelee vapaan ajattelun, muodin ja erityisesti musiikin puolesta. Rock-musiikin henkiin herättämistä ei voi estää, kun historian havinasta löytyy Queenin kitaristin Brian Mayn kitara. Musikaalissa kuullaan Queenin suosituimpia kappaleita, kuten I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now ja Another One Bites the Dust.

_______________________________________________________________________________________________

Hinta
Alk. 299€/hlö

Sisältää
Kuljetukset sekä Tapio Lae Oy:n oman linja-auton koko matkan ajaksi sekä ROCK-menun eli musikaaliliput AA, brunssin ja käsiohjelman, ja majoituksen 2hh Holiday Inn Helsinki City Centressä aamiaisineen.

Ilmoittaudu
Viimeistään 26.7.2021, tämän jälkeen voi kysellä peruutuspaikkoja!

Huom!
Hinta edellyttää 25 lähtijää.
Peruutusehdot tarkistettavissa täältä!

_______________________________________________________________________________________________

Mistä kyytiin?
Reittimme alkaa Vaasasta, josta kuljemme kohti Helsinkiä seuraavasti: Vaasa – Laihia – Tervajoki – Isokyrö – Ylistaro – Seinäjoki – Jalasjärvi – Parkano
Matkan varrelta kohti Helsinkiä pääset kyytiimme!

Asutko reitin ulkopuolella?
Jos asut ajoreittimme ulkopuolella, voit huoletta kysyä meiltä lisähintaan kuljetusta reitillemme. Palveluksessasi on kalustoa aina takseista isoihin linja-autoihin saakka!

    Trips

    Join our newsletter (in finnish only)